אחד הסודות הכי גדולים בתחום האירועים הוא שאנשים מעדיפים עמדות אוכל ולא הגשה לשולחנות. ככה אפשר לחדש קשרים משפחתיים, להכיר אנשים חדשים ואפילו להתחיל שיתופי פעולה שונים באירועים עסקיים. הבעיה היא שלא כולם אוהבים לעמוד בתור לאוכל...
אז מה עושים?
הפתרון לבעיה הוא פשוט – לפזר כמה שיותר עמדות אוכל ברחבי האולם או גן האירועים. ככה אנשים לא מחכים לתורם, אבל מצד שני יש להם מגוון של אפשרויות שבטוח אחת מהן תמצא חן בעיניהם (וכמובן תערב לחך שלהם).
כדי להיות עוד יותר בטוחים שאתם עושים את הדבר הנכון – לכו על עמדות אוכל חלביות לאירועים שזכו להכשר מהדרין מהרבנות. ככה גם הצמחונים וגם שומרי המסורת יגידו לכם תודה.